ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ 24-26.05.2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

7 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ 24-26.05.2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής, σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Μαΐου 2024 στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ., στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά με τη φυσική παρουσία συνέδρων.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Συνεδρίου, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής περιλήψεων Εργασιών για Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση. Η προθεσμία υποβολής Περιλήψεων είναι η 1η Απριλίου 2024 (προβλέπεται να δοθεί μικρή παράταση). 

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όπως ενημερώσετε το Προσωπικό του Νοσοκομείου για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και τη δυνατότητα υποβολής εργασιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου: https://hsgtrm2024.gr.

Το Συνέδριο θα καλύψει διαφορετικά πεδία αιχμής στους τομείς της Γονιδιακής και Κυτταρικής Θεραπείας και της Αναγεννητικής Ιατρικής και θα συζητηθούν οι κλινικές πρόοδοι στον τομέα της γονιδιακής θεραπείας και οι μελλοντικές προκλήσεις. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην παρουσίαση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και προσεγγίσεων για την υπέρβαση των σημερινών προκλήσεων και την επιτυχή ανάλυση και διαχείριση δεδομένων.

Γραμματεία Συνεδρίου 
Congress World 
Μιχαλακοπούλου 27, 11528 Αθήνα
Βίκυ Πολίτη 
Τηλ: 210 72 10 001 (εσωτ. 219)
Email: vp@congressworld.gr