ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» - «CAREER FORUM»

Την Παρασκευή 01/07/2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στο Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής το «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» - «Career Forum» που απευθυνόταν στους 6ετείς προπτυχιακούς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Στο Σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» και το Εργαστήριο Ανατομίας, συμμετείχαν 23 Πανελλήνιες Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες διαφόρων ειδικοτήτων.

Κατά την διάρκεια της ημέρας οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο της ειδικότητας, το χρόνο αναμονής για την έναρξη της ειδικότητας, τη χρονική διάρκεια της ειδικότητας και τις προοπτικές απορρόφησης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Τις επόμενες ημέρες θα διοργανωθεί νέο σεμινάριο με όσες Επιστημονικές Εταιρείες δεν συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Σχολής μας και τις Επιστημονικές Εταιρείες που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία!

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος, Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος, Αν. Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Δημήτριος Μπούμπας, Υπεύθυνος Γραφείου Εκπαίδευσης Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Γεώργιος Γερουλάκος, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής ΠΓΝ «Αττικόν»

Καθηγητής Θεόδωρος Τρουπής, Διευθυντής Εργαστηρίου Ανατομίας - «Ανατομείο»