ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η HELMSIC | ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

"Στα πλαίσια του προγράμματος “How to treat your patient: Συνηγορία για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας” διοργανώνεται το Gender Based Violence Roundtable. Με διάρκεια περίπου 3 ώρες, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο “Άλκης Αργυριάδης” του ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου 30. 

Στόχος της στρογγυλής τράπεζας είναι η ανάδειξη της βαρύτητας και της αύξησης του φαινομένου της έμφυλης βίας στη χώρα μας καθώς και η δημιουργία προτάσεων για την αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας, αλλά και του προγράμματος σπουδών των Ιατρικών Σχολών με τις κατάλληλες παροχές για την ασφάλεια και την παροχή υγείας των θυμάτων έμφυλης βίας.

Στο Roundtable θα βρίσκονται διάφοροι φορείς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται με την καταπολέμηση του φαινομένου και θα υπάρχει χώρος για την επίτευξη εποικοδομητικής συζήτησης με την διαμόρφωση προτάσεων για αλλαγές σε θεσμικό επίπεδο.

Μπορείς και εσύ να συμμετέχεις στην προσπάθεια για καταπολέμηση του φαινομένου της έμφυλης βίας!
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να βρεις στο Δελτίο Τύπου: https://drive.google.com/file/d/1FPPblTBlKykUlIUrY6bS8T38K5EK5SW8/view?usp=sharing 

“Το έργο υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ισότητας των Φύλων και της Ενδυνάμωσης των Γυναικών, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Social Dynamo, το NGO Hub του Ιδρύματος Μποδοσάκη”.