ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΥ

Εθελοντική Αιμοδοσία του Αιμοπεταλίου

Ανακοίνωση Αιμοδοσίας

"Σας προσκαλούμε σε μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία του Αιμοπεταλίου, της φοιτητικής ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 3 Νοεμβριου και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο της Ιατρικής σχολής και ώρες 10:00-16:00.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που θα μας εξασφαλίσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).

Όπως πάντα, η αιμοδοσία μας θα είναι εθελοντική και οι μονάδες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων από όλους τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτικές, ενώ θα γίνεται θερμομέτρηση των αιμοδοτών κατά την προσέλευση.   

Παρακαλείστε θερμά να έχετε μαζί σας ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Για την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο της αιμοδοσίας οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Ε.ΚΕ.Α. από τις 26/10/2020 και ώρες 9:00 - 15:00 στα τηλέφωνα: 2132146716 και 2132146726 για να κλείσουν ραντεβού.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, αλλά και λήψης δείγματος από την παρειά, για την εγγραφή στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας (facebook: αιμοπετάλιο/aimopetalio, email: aimopetalio2002[at]gmail[dot]com).

Σας περιμένουμε!"