ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Μία από τις προτεραιότητες της Διοίκησης είναι η αναμόρφωση του προαύλιου χώρου στο Γουδή, ο οποίος είναι ένας εμβληματικός χώρος της Ιατρικής Σχολής.

Τα κύρια προβλήματα εστιάζονται στη διαχείριση των απορριμμάτων και την αναμόρφωση και περιποίηση των χώρων πρασίνου.

Η Διοίκηση της Ιατρικής Σχολής και η Συντονίστρια της Επιτροπής Εξωστρέφειας Καθ. Έφη Μπάσδρα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, με σκοπό την υποστήριξη του Δήμου στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.

Όπως θα διαπιστώσατε ήδη, ο προαύλιος χώρος στο Γουδή έχει πλήρως καθαριστεί και αναβαθμιστεί!

Οι κάδοι απορριμμάτων αντικαταστάθηκαν με καινούριους μεταλλικούς κάδους υψηλής αντοχής και πολύ σύντομα θα προστεθεί και πρέσα απορριμμάτων για την αρτιότερη αντιμετώπιση των απορριμμάτων του προαύλιου χώρου.

Οι υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου Αθηναίων (με πολυπληθή ομάδα γεωπόνων, κηπουρών και εργατών) επί δεκαπέντε ημέρες με εργώδη προσπάθεια περιποιήθηκαν τα πάρκα εκατέρωθεν του αγάλματος του Ιπποκράτη, καθώς επίσης και επιλήφθηκαν όλους τους χώρους πρασίνου της Ιατρικής Σχολής στο Γουδή (κλάδεμα των ψηλών δέντρων, περιποίηση των θάμνων, καθαρισμός) αποκομίζοντας μεγάλες ποσότητες άχρηστης ύλης.   

Οι χώροι πλέον έχουν καθαριστεί και παραμένουν κάποιες παρεμβάσεις καλλωπισμού έτσι ώστε οι χώροι να γίνουν προσβάσιμοι από τους φοιτητές και τα μέλη ΔΕΠ.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη για την άμεση παρέμβαση και διευθέτηση των θεμάτων που σχετίζονται με την καθαριότητα και τους χώρους πρασίνου στο Γουδή. Επίσης, ευχαριστούμε την Καθ. Έφη Μπάσδρα και τον Επόπτη Καθ. Παντελή Καραίσκο για την επίβλεψη των παραπάνω εργασιών αποκατάστασης των χώρων.

Tocampus της Σχολής μας είναι ήδη πολύ πιο όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό!

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής

Καθ. Γεράσιμος Σιάσος                                              

Ο Αν. Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής

Καθ. Νίκος Αρκαδόπουλος