ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ- CAREER FORUM

Αγαπητοί εκτοετείς φοιτητές,

Το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Α' Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και το Εργαστήριο Ανατομίας - «Ανατομείο», πρόκειται να οργανώσει την 7η Ιουνίου 2024, «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» για τους εκτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές.

Στο Σεμινάριο προσκαλούμε 2 μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο 21 Πανελλήνιων Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών διαφόρων ειδικοτήτων, να παρουσιάσουν σε ομάδες 7 φοιτητών, που θα εναλλάσσονται ανά δεκάλεπτο: το αντικείμενο της ειδικότητας, χρόνο αναμονής για την έναρξη της ειδικότητας, χρονική διάρκεια της ειδικότητας, προοπτικές απορρόφησης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κάδε άλλη σχετική πληροφορία. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηδεί στο Εργαστήριο Ανατομίας - «Ανατομείο» της Ιατρικής Σχολής στο Γουδή και υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν δύο τετράωρα, 9.00-13.00 και 14.00-18.00.

Το «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» («Career Forum») είναι σύμφωνο με τη διεθνή πρακτική που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε Ιατρικές Σχολές άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση αυτή θα συμβάλει στην επιτυχή επιλογή ειδικότητας από τους φοιτητές μας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε μέχρι τις 31.05.2024 για τη συμμετοχή σας στο εν λόγω σεμινάριο στο email chair[at]med.uoa[dot]gr, ώστε να μπορέσουμε να κατανείμουμε τους συμμετέχοντες σε επταμελείς ομάδες και σε 2 διαφορετικές ώρες προσέλευσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Με εκτίμηση,

Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος
Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιούφης
Αντιπρόεδρος Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Δημήτριος Μπούμπας
Υπεύδυνος Γραφείου Εκπαίδευσης Ιατρικής Σχολής