Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

04.01.2019

Εκδήλωση για την παρουσίαση της Πιστοποίησης του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας στο ΕΚΠΑ

 

Εκδήλωση για την παρουσίαση της Πιστοποίησης του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Πιστοποίησης του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5 και Κλεψύδρας, Πλάκα).

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
  • Αντιφώνηση από την Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικολέττα Παϊσίδου.
  • Χαιρετισμός από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Ε.Κ.Π.Α. καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια.
  • Παρουσίαση από τον τ. Αναπληρωτή Πρύτανη και Σύμβουλο της Πρυτανείας, ομότιμο καθηγητή Κωνσταντίνο Ν. Μπουραζέλη με τίτλο «Η Πορεία της Διαδικασίας Αξιολόγησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

Αρχεία:
11.1.2019.pdf696 K