2η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Προς ειδικευομένους στο 4ο-5ο έτος ειδικότητας της Παθολογίας ή και νέους ιατρούς Παθολόγους

Για 2η συνεχή χρονιά ο Τομέας Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ διοργανώνει την Ετήσια Ανασκόπηση στην Παθολογίας (το πρόγραμμα επισυνάπτεται).
Σε διάστημα 3 1/2 ημερών (4,5,18 και 19 Μαρτίου) θα γίνει μια περιεκτική, σύντομη και σύγχρονη ανασκόπηση της Παθολογίας που απευθύνεται στους ειδικευομένους στο 4ο-5ο έτος ειδικότητας της Παθολογίας ή και νέους Παθολόγους (<1 έτος μετά το τέλος της ειδικότητας).
Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από έμπειρα μέλη ΔΕΠ του Τομέα Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ. Ασίας & Δήλου 1, Γουδή, Παρασκευή 4, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Μαρτίου, 2016) και στο Αμφιθέατρο «Φ. Φέσσας», Λαϊκό Νοσοκομείο, Γουδή (Σάββατο 5 Μαρτίου).

Όριο Συμμετοχών: 100 (προτεραιότητα με βάση τη σειρά εγγραφής).
Πληροφορίες-Εγγραφές
κ. Αλιφραγκή Σταυρούλα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.