ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ

Διευθυντής: Καθηγητής E.ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ

Μ.Ασίας 75 (Γουδή) 115 27 Αθήνα

Tηλ. 210-7462158, 210-7462229 - Fax210-7462157

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

 Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε  για την παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης του Α’ Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Ιατρικής του ΕΚΠΑ με αντικείμενο την  εκπαίδευση στην  Παθολογική Ανατομική, επ’ ευκαιρία της αποπεράτωσης της διαδικτυακής διαδραστικής  πλατφόρμας  του ευρωπαϊκού προγράμματος  δια βίου επιμόρφωσης  “HIPON”.

Eπιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι για την ομαλή ροή του διήμερου προγράμματος (βλ. συνημμένο αρχείο) κρίνεται άκρως επιθυμητή η έγκαιρη προσέλευσή σας, στις 9.30’π.μ., τόσο την Πέμπτη 22.10. όσο και την Παρασκευή 23.10.2015. Θα υπάρξει η δυνατότητα επί τόπου (δωρεάν) εγγραφής όσων προσερχομένων  δεν έχουν προεγγραφεί, εφόσον επαρκεί η χωρητικότητα των αιθουσών όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.  Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης , ενεργού συμμετοχής στην εκδήλωση καθώς και συγγραφικής συνεισφοράς στο περιεχόμενο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας  “HIPON”  θα διανεμηθούν κατά τη λήξη της διήμερης εκδήλωσης. Περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να αναζητήσετε μέσω της διαδικτυακής πύλης του προγράμματος ( hiponproject.eu ), ενώ μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη θεματολογία της εκδήλωσης «ανοίγοντας» τα τρία σχετικά αρχεία ( ένα PDF και δύο ppt ) μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

http://eclass.uoa.gr/modules/document/index.php?course=MED409&openDir=%2F4f8e670fkcr8

Παρεμπιπτόντως, σας πληροφορώ ότι  στην ιστοσελίδα:

http://opencourses.uoa.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=135

μπορείτε να εντοπίσετε προπτυχιακά «ανοικτά» μαθήματα Παθολογικής Ανατομικής. Πρόκειται για βιντεοσκοπημένα, ως επί το πλείστον "ζωντανά"  μαθήματα Παθολογικής Ανατομικής, "πρακτικού" χαρακτήρα, που πιθανότατα παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον και σε όσους συναδέλφους ξεκινούν την ειδίκευσή τους στην Παθολογική Ανατομική. Μετά την επιλογή του κάθε μαθήματος, "ανοίγετε" τα σχετικά βίντεο από τα "Πολυμέσα".

Εν ευθέτω χρόνω θα ενημερωθείτε για τις σχεδιαζόμενες μετεκπαιδευτικές δραστηριότητες του Α’ Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Ελπίζοντας με τη συμμετοχή σας να συμβάλετε στην επιτυχία τόσο της επερχόμενης εκδήλωσης της 22. & 23. 10. 2015 όσο και εκείνων που θα ακολουθήσουν, σας απευθύνω συναδελφικούς χαιρετισμούς.

 

Ευστράτιος Σ. Πατσούρης

Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής ΕΚΠΑ

Διευθυντής Α’ Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής ΕΚΠΑ

Κοσμήτωρ Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ